Hoppa till innehåll

“Utbildningen har utvecklat mig som person”

I mitten av januari startar en ny omgång av den tvååriga utbildningen “Mental träning som grund för personlig utveckling”. Under det första året jobbar du mest med dig själv och lär dig grunderna i mental träning. Med de kunskaper och erfarenheter du får från första året har du sedan möjlighet att fortsätta till det andra året, där du får lära dig anpassa mentala träningen till klientarbetet.

En som redan är halvvägs genom utbildningen, som startade våren 2023, är Minna Hellström. Här berättar hon mer om sina erfarenheter av utbildningen:

Hur blev du intresserad av att delta i den här tvååriga utbildningen i mental träning?

Jag blev tipsad av en kompis som skulle gå utbildningen och när jag gick in på open.ax och läste om utbildningen så lät det intressant och som att konceptet passade mig.

Hur har du upplevt utbildningen hittills?

Det har varit otroligt intressant – väldigt värdefullt och utvecklande! Det har varit ett bra tempo, även om det har varit långa dagar. Helheten har varit bra och de olika delarna har kompletterat varandra.

Har något under utbildningens gång överraskat dig?

Jag startade utbildningen förutsättningslöst och hade inga specifika förväntningar på själva innehållet, så inget har direkt överraskat mig. Jag har fått många aha-upplevelser och jag har fått en förståelse för olika beteenden.

Hur kommer du att kunna använda det du har lärt dig i ditt privat- och yrkesliv?

För mig är fysiskt träning väldigt viktigt men jag har insett att träna den mentala biten är lika viktigt. Jag har också fått verktyg som gör arbetslivet lättare att hantera och det har utvecklat mig som person i mitt privatliv. Jag mår bättre idag och jag vet vad jag behöver för att leva mitt liv så som jag vill leva det,

Skulle du rekommendera utbildningen till andra?

Ja, definitivt! Det är viktigt att jobba med den mentala biten och det behövs i dagens samhälle där vi kämpar med bland annat stress och andra problem. Alla har verkligen nytta av den här utbildningen.

Ny omgång startar snart

Utbildningen “Mental träning som grund för personlig utveckling” startar 17 januari. Sista anmälningsdag är 31 december. Ledare är EM och mental tränare Anders Levin.

Läs mer och anmäl dig här.

Fler artiklar